Elwyn van Zanten
Directeur/ geo-applicatie ontwikkelaar
020-767 01 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe kunnen wij uw data inzichtelijk maken, combineren met open (big) data en toegankelijk maken? Hoe kunnen wij werkprocessen waaraan verschillende partijen/afdelingen bijdragen stroomlijnen en iedereen toegang geven tot de relevante real-time informatie? Hoe kunnen wij mogelijke ruimtelijke effecten van beleidskeuzes in de toekomst visualiseren? Dit zijn de belangrijkste vragen waar ANS Verkeer en Ruimte dagelijks maatwerk oplossingen voor bedenk.

Ik heb een brede inhoudelijke achtergrond en werkervaring als ondernemer, als onderzoeker/veldwerker in ruimtelijke ordening en mobiliteit, en als scriptiebegeleider van studenten in het sociale domein. Ik ben deze kennis gaan combineren met de geografie van beschikbare data en te verwerken in interactieve kaarten. Na een kort gesprek blijkt dat wij vaak snel een (simpele) oplossing kunnen creëren voor concrete complexe problemen/vraagstukken. Bel mij gerust voor een vrijblijvend gesprek: 06-052340377.

 

Pim Speel
GIS-specialist
020-767 01 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van jongs af aan was mijn grote hobby het spelen van Sim City en ik ben dan ook zeer tevreden dat ik werkzaam ben bij ANS Verkeer en Ruimte. Afgestudeerd als sociaal geograaf/planoloog (BSc) en GIS (msC) zit ik hier helemaal op mijn plek. Ik ben verantwoordelijk voor een groot deel van het GIS-werk dat wij leveren.

Samen met mijn collega’s zoek ik naar innovatieve oplossingen die problemen benaderen vanuit een ruimtelijk perspectief. Mijn favoriete analyses zijn netwerkanalyses waarbij het verband tussen het geografisch netwerk en menselijk handelen wordt vastgelegd. Wat is het dekkingsgebied van voorziening X en welke variabelen hebben invloed op het gebruik van deze voorziening en waar zijn deze variabelen te vinden? Op zichzelf al interessante informatie, maar de vragen die daarna komen zijn nog veel interessanter. Want waarom alleen naar het heden kijken? Gebruik de huidige situatie en het bestaande theoretische framework om toekomstig beleid te sturen. Een goed GIS project verbindt bestaande theorieën, specialistische kennis en geografische informatie in een duidelijk te begrijpen kaart die aanknoop punten biedt voor verdere analyses en toekomstig beleid.

Dat is waarom ik hier op mijn plek zit omdat ik mezelf graag beweeg op het snijgebied van theoretische kennis, vertaling van variabelen naar geografische kenmerken en beleidsvraagstukken. Dit allemaal en meer kom ik tegen bij ANS Verkeer en Ruimte en zo voel ik elke keer weer die zelfde spanning als toen ik als klein mannetje Sim City zat te spelen.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com